PROFAL Group

PROFAL Group je deo grupacije The Scott Fetzer Cleveland USA i jedno od predstavništva širom sveta. Kompanija posluje u više od 55 zemalja.

Sa ponosom i velikim uspehom poslujemo na teritoriji Srbije od 1990. godine na polju komercijale, direktne prodaje i servisnih usluga.

Naše poslovanje postepeno raste, a mi planiramo da se značajno proširimo. Stalno tražimo ljude da se pridruže našem timu na svim nivoima. Prijavite se na stranici zaposlenje.

SEKTORI

Komercijala

Menadzment

HR

Call center

Servis

Zašto se pridružiti našem timu?

Svaki pojedinac u našem timu nam je važan. Učimo jedni od drugih i to je najbolji način da se suočimo sa izazovima kada se oni pojave. Trudimo se da podstičemo pobednički stav uz preduzetnički duh kako bismo pomogli svima da postignu najbolje u svom profesionalnom i ličnom životu.

U našoj organizaciji, stav determiniše uspeh. Mi se ne bavimo stvarima koje ne možemo da kontrolišemo, mi smo fokusirani samo na ono što možemo kontrolisati, a to su naše odluke.
U životu često nailazimo na prepreke i padove. Nije bitno koliko puta padnete, bitno je koliko puta ustanete i nastavite dalje. To determiniše uspeh.

Najbolje priče o uspehu dolaze od onih koji napreduju za samo 90 dana. Ako ste spremni preuzeti više odgovornosti, takođe ćete imati mogućnost da zaradite više novca. Verujemo u naporan rad, da odemo dalje i da nam pobeda postane navika.

Ako ste zaista ambiciozni, nudimo mogućnost da pređete na najvišu lidersku poziciju za samo 10 meseci. Prilika je kao nijedna druga i dozvoljava onima koji žele daleko više od života da stignu tamo brzo.

Rad sa našim timom

Članovi našeg tima su deo motivisane i progresivne organizacije koja uspeva da svima daje mogućnosti bez ograničenja.
Podstičemo svakog pojedinca da napreduje i raste zajedno sa nama. Sa svakim novim napretkom, naša kompanija je u stanju da se širi i raste.